Snelcursus mondkapjes maken

Vanaf 1 juni is het dragen van een mondkapje in het OV verplicht. De stichting Faith heeft in Ede het initiatief opgepakt om u te leren hoe u eenvoudig uw eigen mondkapje kunt maken. Zonder naaimachine!

In een half uur tijd leer jij hoe je thuis zelf een mondkapje maakt. Zonder naaimachine! En je hoeft niet handig te zijn! Geschikt voor iedere leeftijd; voor kinderen van 8 jaar en ouderen tot 80 jaar. Mannen kunnen dit ook! Je bent dus ook welkom met je hele gezin.

Initiatiefneemster Angelique Bols belooft dat u, na een half uur uw best doen, de trotse eigenaar bent van een zelfgemaakt, herbruikbaar mondkapje. In elke kleur die u mooi vindt. Het kapje is geschikt voor gebruik in het openbaar vervoer of bijvoorbeeld in de supermarkt.

Waar en wanneer? Op zaterdag 23 mei en woensdag 27 mei kunt u terecht aan de Grotestraat 98 in Ede. Angelique ontvangt u daar, uiteraard met schone handen en voldoende afstand, om u alles uit te leggen. De kosten zijn 5 euro per persoon. De opbrengst gaat in zijn geheel naar het goede doel waarmee de stichting Faith een aantal Edese gezinnen helpt.

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden, mail dan naar angeliquebols@hotmail.com of bel 06-39279476. Wacht niet te lang want de plaatsen voor deelname zijn beperkt.