Kermis op Raadhuisplein

Kermis in coronatijd? Ja, het kan. Sterrenberg kermisorganisatie zet alles in het werk om Edese gezinnen een leuk en veilig uitje te bezorgen. Met duidelijke looprichtingen, veel ruimte tussen de attracties en desinfectiemiddelen op elke hoek, móet het goed komen. Mits de bezoekers hier ook voor gaan.

Een draaimolen is een must op de kermis

De familiekermis op het Raadhuisplein is vooral gericht op gezinnen met (kleine) kinderen. Door de ruime opzet is anderhalve meter afstand houden altijd mogelijk.

Wil je dwalen in het glazen doolhof, naar eendjes vissen, op trampolines hopsen of in de draaimolen zwieren, kom dan langs. Voor kinderen die dan nóg niet misselijk zijn, is er een oliebollenkraam, snoeptent en suikerspinhok. Grote prullenbakken en toiletten helpen mee om het terrein netjes te houden.

Het kermisterrein is zo ingericht dat doorgang naar parkeergarages, woningen en winkels niet belemmerd wordt. Ook wordt overlast voor omwonenden zoveel mogelijk beperkt. De kermis is open van dinsdag 25 t/m zondag 30 augustus van 13.00 tot 22.00 uur. De laatste dag, een zondag, is de kermis open van 12.00 tot 18.00 uur. Tijdens de avonddienst van de kerk zal de muziek gedempt worden.