Bestuur

Bestuur

Het bestuur van de Bewonersvereniging Ede Centrum (BEC) bestaat uit de volgende personen:

Mike J. KollauVoorzitterGeboren Brabander (Tilburg). Niet getogen. In Paramaribo opgegroeid. In 2017 van Tilburg naar Ede verhuisd, vanaf 1 oktober 2020 voorzitter van de BEC.
Mede oprichter van de vereniging van gepensioneerd ruimtevaart  personeel ARES.NL (Association of Retired ESA Staff.NL), 2 jaar voorzitter, en nog steeds actief daar in de sociale sector. 10 jaar bestuurslid van de Wijkraad Reeshof in Tilburg.
Erna van Dalen-van MierloSecretaris Ik ben in 1950 geboren in Kampen (Overijssel). Woon sinds 1992 in Ede. In mijn werkzaam leven was ik muziekdocente,  groepsleerkracht basisonderwijs  en ten slotte directeur van twee openbare basisscholen in Ede welke ik naar een geslaagde fusie heb begeleid met als resultaat: O.B.S. Uniek.
Na mijn pensioen heb ik twee jaar meegewerkt in het WOW- project van Het Streek. Vervolgens heb ik als vrijwilliger twee schooljaren muziekles gegeven op  de openbare basisschool De Kern  in Ede.
Nu ik “echt” gepensioneerd ben , vind ik het fijn om me in te zetten voor o.a. een prettig leefklimaat in Ede. Dat is wat BEC nastreeft, dus daarom ben ik bestuurslid geworden.
Rody SparenbergPenningmeester
Belinda SparenbergWebmaster/Algemene zakenIn 2020 naar Ede verhuisd, en werk sinds 2021 als Quality Assurance Specialist bij Koninklijke Talens in Apeldoorn. In diezelfde tijd ben ik bestuurslid van het BEC, om Ede & hun inwoners beter leren kennen, en uiteraard Ede Centrum in het bijzonder!

Algemene Mail kunt u zenden naar: info@bec-ede.nl