Expositie buiten

Mist u het ook, het nonchalante slenteren in musea of galerie├źn? Hier en daar kan het weer, maar helemaal als vanouds is het nog niet. Gelukkig komt Ede met een leuke alternatief. Een buitenexpositie, op het Oude Kerkplein.

Een heuse buitenexpositie, georganiseerd door het Platform Edese Kunstenaars. Slenteren langs kunst van dorpsgenoten met de geur van koffie en de gezelligheid van het kerkplein . De expositie vindt plaats in de hele maand oktober.

De omvang van de expositie is beperkt tot het plein ten zuiden van de kerk en ten westen van het terras van Oscar. De organisatoren zullen omwonenden via een brief informeren. De hervormde kerkgemeente wordt apart benaderd.

De expositie wordt zo georganiseerd dat de gespannen draden, waar de werken aan bevestigd zijn, geen belemmering of gevaar veroorzaken voor wandelaars en eventuele fietsers. Ook de bomen zullen niet beschadigd worden.

Neem eens een kijkje. Al was het alleen om te zien hoeveel kwaliteit we “in huis” hebben. Als ik de foto zo zie, mogen we er best trots op zijn. En wie interesse heeft in de kunstenaars en de werken, kan eens een kijkje nemen op de website pek-ede.nl