Denk mee over ons centrum!

Het is stilletjes in het centrum, maar het bestuur van de Bewonersvereniging Ede Centrum (BEC) zit niet helemaal stil. We blijven nadenken over de toekomst, over de gezelligheid, de leefbaarheid en veiligheid van ons centrum. Voor straks.

Via het scherm blijven we meekijken met plannen van de gemeenteraad over herinrichting van pleinen en straten in het centrum, over verkeersmaatregelen, groenvoorzieningen en veiligheidsbeleid. En we houden u op de hoogte.

Maar het bestuur wil groeien. Zodat we in alles wat ons centrum aangaat, betrokken kunnen blijven. En ook zelf met mooie initiatieven kunnen komen. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe, gemotiveerde bestuursleden.  Bent u een actieve centrumbewoner die samen met ons creatief en enthousiast aan de slag wil? Zodat we met plezier kunnen wonen, winkelen, uitgaan en evenementen bezoeken in een schoon en veilig centrum? Meld u dan aan via voorzitter@bec-ede.nl   

Een aantal van onze taken:

  • Aanwezig zijn bij informatieavonden van de gemeente
  • Meedenken en -praten over de plannen voor ons centrum
  • Via redactiewerk onze leden op de hoogte houden
  • Communiceren met de leden zodat we hun belangen goed kunnen behartigen
  • Activiteiten organiseren

One comment

  • Th pranger

    Even terug komend op huisvuil in afvalbakken dit klopt echt wel gisteravond zie ik iemand op het maandereind een deur uitkomen met aval welke in een vuilnisbak aan de overkant gegooid werd.

    Ook even een punt hebben jullie de nieuwe opstelling van de varkenskotten van de Verleiding al gezien. Terras voor nooduitgang en de 1/5 mtr word bij lange na niet gehaald. Ze denkt zeker terras maar groter maker maar de doelstelling klopt niet. Ook het fietsen probleem word steeds groter ook met zwerf fietsen.